2009-12-10 17:45:06• hírek • Szatmar.ro

Szép lehet az őszi búcsú a Steaua ellen

A VSK kézisei egy igazi nagy halat, a Steauát szeretnék kifogni búcsúzóul.

A Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata máris túl van történelme első élvonalbeli szezonjának az odavágóin és a fiúk a téli szünet előtt egy igazán nagy csapat, Románia egyik legeredményesebb sportegyesülete, a Steaua elleni meccsel vesznek búcsút a szurkolóktól. A katonacsapat legyőzése pedig remek ajándék lenne.

Azzal persze mindenki tisztában van, hogy a találkozó esélyese nem a VSK. A Steaua úgy indult neki a szezonnak, hogy a bajnoki cím esélyesei közé sorolták. Azóta azonban a csapat könnyűnek találtatott, így jelenleg a tabella ötödik helyét foglalja el, hét győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel. Jellemző azonban a gárda népszerűségére, hogy vezetői 40 jegyet tartattak fenn a saját szurkolóik számára.

Ám nem csak a bukarestiek hívei, hanem a szatmári szurkolók is lelkesen várják a meccset: „A vezetőség, a csapat és a szurkolók is nagyon várják már ezt az összecsapást, és hát mondanom sem kell, hogy idényzárásként mennyire szép lenne egy jó eredmény. Nagyon számítunk a szurkolókra, annál is inkább mert a Steaua 40 helyet kért a saját drukkerei számára", nyilatkozta Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának az elnöke.

Jó hír a VSK szurkolóinak, hogy az előző fordulót kihagyó Nagy, Burzsacs és Suducan trió visszatérhet a pályára. Nem lesz viszont ott Teremi és Pereverzia kapus, így ezúttal is Cioroiura hárul az ellen dobásainak hárítása.

A rend kedvéért említsük még meg, hogy a bajnokság góllövőlistáján Birtalan István 93 találatával ismét visszaesett a második helyre, miután a Resicabányát erősítő Alexandru Irimescu két góllal megelőzte őt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: